سوپ شیرِ همیشه خوب!

سوپ شیر یکی از پرطرفدارترین انواع سوپ در سرتاسر جهان است. هر سرآشپزی برای درست کردن سوپ شیر دستور مخصوص خود را دارد. در این مطلب طرز تهیه سوپ شیر ساده و خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

 

 

 

مواد اولیه


یک لیتر شیر پرچرب
1 عدد هویج
100 گرم جو پرک
250 گرم قارچ
1 عدد سینه مرغ
پیاز 1 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
جعفری خرد شده
100 گرم خامه
1 قاشق چایخوری زردچوبه

طرز تهیه

ابتدا پیاز را پوست بکنید و به صورت نگینی خرد کنید.
یک قابلمه با گنجایش مناسب بردارید، کمی روغن درون آن بریزید و پیازها را در روغن تفت دهید. بعد از اینکه پیازها طلایی شدند زردچوبه را اضافه کنید و برای دو دقیقه تفت دهید.
سینه مرغ را به همراه چهار لیوان آب و نمک و فلفل به پیازهای سرخ شده اضافه کنید. اجازه دهید مرغ به خوبی بپزد.
بعد از اینکه مرغ پخت، مرغ را از آب خارج کنید و به صورت ریش ریش دربیاورید.
هویج را رنده کنید و همراه جو پرک به قابلمه آب مرغ اضافه کنید. در این مرحله باید اجازه دهید جو پرک لعاب بیاندازد.
بعد از اینکه جو پرک لعاب انداخت شیر و مرغ ریش ریش شده را به آن اضافه کنید. و اجازه دهید 15 الی 20 دقیقه با شعله کم روی گاز بماند.
قارچ را به صورت ورقه ورقه خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا نرم شود و به قابلمه سوپ اضافه کنید.
بعد از گذشت 5 دقیقه چند قاشق غذاخوری خامه به سوپ اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم یکدست شوند.
در نهایت سوپ را از روی گاز بردارید و آن را داغ نوش جان کنید.

نهایی کردن سفارش
مبلغ کل خرید:
تومان
0 محصول




انتخاب کالاهای بیشتر